Leuke pennen laten bedrukken bij Promopen

Vorig jaar hebben we met school een project moeten maken. Het project hield in dat we spullen moesten verkopen en het geld dat we daar mee zouden ophalen, aan een goed doel zouden geven. Ons idee om geld op te halen was dat we pennen gingen verkopen met een leuke tekst erop. We wilden natuurlijk geen pennen die uit een winkel afkomstig waren, maar pennen van een bedrijf die daarin gespecialiseerd is. Daarom gingen we opzoek naar zo’n bedrijf

200 pennen met een leuke en pakkende tekst

 

We hebben allerlei bedrijven opgezocht op Google maar veel bedrijven waren simpelweg gewoon te duur. Totdat we bij Promopen terecht kwamen. Hier zagen we op de site al hele mooie voorbeelden. De site was erg overzichtelijk en dan trok ons aan. Op site stond duidelijke informatie over prijs en kwaliteit. Op een gegeven moment besloten we om contact op te nemen met Promopen. Toen we dit deden werden we gelijk uitgenodigd voor een gesprek op locatie bij Promopen. Het gesprek op locatie verliep goed en we zijn uit het gesprek tot een beslissing gekomen; 200 pennen met een leuke en pakkende tekst erop.

 

Tevreden over het eindresultaat

 

De pennen hebben we samen met promopen ontworpen. Zo konden we al onze wensen aan het woord brengen. Het ontwerp van de pen was uiteindelijk top en we wilden niks anders meer dan dat ontwerp. De pennen waren vervolgens binnen een week bezorgt op ons schooladres. Het resultaat was prachtig en zo konden we ons project voortzetten. Over de dienst die Promopen ons geleverd heeft, zijn we erg tevreden.